Modlitba za manželku

15. 7. 2020 12:28
Rubrika: Lukášův blog | Štítky: Modlitba za manželku

Modlitba za manželku

 

 

 

Svatý Josefe, nejlepší muži pro svoji služebnici Marii, jestli je Boží vůlí, abych se oženil, pak již někde žije žena, která má být mou ženou a které budu slibovat před Božím oltářem víru, manželskou lásku a to, že ji neopustím až do smrti.

Svatý Josefe, Hlavo Svaté Rodiny, pečuj o tuto ženu, která je mi Bohem určena. Nechť zůstane čistou, pevnou a ušlechtilou a nechť v sobě rozvíjí všechny ty vlastnosti, které jsou potřebné k tomu, aby byla dobrou Ženou, dobrou matkou a dobrým srdcem rodiny, kterou založíme z vůle Boha Otce. Svatý Josefe, čistý strážce Panny, uchovej také i mne pro tu, která má být mou ženou, matkou mých dětí.

Nechť zůstávám čistý a ušlechtilí a nechť v sobě rozvíjím ty všechny vlastnosti, které jsou potřebné k tomu, abych byl dobrým mužem, otcem a také dobrou hlavou rodiny, kterou založíme z vůle Boha Otce.

Svatý Josefe, ozdobo rodinného života, zasévej dobré zrno do našich duší, abychom nepromarnili velký dar zasnoubení. Posil nás, aby náš budoucí domov byl jako Svatá Rodina, jejímž živitelem, hlavou, ozdobou, strážcem a oporou jsi byl Ty, Svatý Josefe.
Amen.

Zobrazeno 782×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio